Comunicaţii prin satelit:
Conectat Întotdeauna, Oriunde te-ai afla
Datorită facilităților noastre din Teleportul de la Cheia și a facilităților Telespazio din întreaga lume, RARTEL acoperă un portofoliu de produse și servicii de ultimă generație, oferind clienților noștri soluții sigure, fiabile și disponibile la nivel global.

Gestionăm rețele de comunicații capabile să integreze infrastructura satelitară și terestră, răspunzând în mod eficient cerințelor piețelor de afaceri și instituționale, sectoarelor media și de difuzare precum și ale operatorilor globali de telecomunicații.

Oferim servicii dedicate pentru sectoarele Petrol și Gaze, Utilități, Maritim și Telco, implementând servicii de conexiune prin satelit, fixă şi mobilă, în bandă largă, în România și în străinătate.

În comunicațiile tactice militare prin satelit, oferim servicii de telecomunicații forțelor armate ale țărilor NATO, inclusiv prin implicarea noastră în programul italian de apărare SICRAL.

În comunicațiile militare non-tactice (Comsatcom), oferim servicii de telemedicină, învățare la distanță și conectivitate în bandă largă.
În cele din urmă, găzduim echipamente pentru segmentul de la sol dedicate sistemelor de telecomunicații prin satelit administrate de operatori lideri pe piaţa internaţională.

Servicii de Teleport

Servicii de Teleport

În calitate de furnizor independent, lucrăm îndeaproape cu toate părțile implicate, pentru a asigura desfăşurarea în bune condiţii a transmisiei și suntem învestiti cu încredere în a presta servicii la cel mai înalt nivel.

Conectivitate, Servicii şi Aplicaţii

Oferim instituțiilor publice, unităților militare, întreprinderilor și altor utilizatori soluții fiabile de comunicații prin satelit, mobile, fixe și hibride.

Conectivitate, Servicii şi Aplicaţii

Platforme Media

Platforme Media

Suntem un partener de încredere în ceea ce priveşte furnizarea servicii de transmisie a canalelor de televiziune și radio prin intermediul platformelor noastre digitale și managementul recepționării și distribuției prin satelit de la sport, divertisment, știri, corporate communications și soluții disaster recovery.

Soluţii de Mobilitate

Serviciile noastre de comunicaţii mobile prin satelit și soluțiile integrate fixe și hibride care oferă comunicații bidirecționale de voce și date şi de bandă largă, permit oamenilor aflați în locații îndepărtate să acceseze internetul, navelor și aeronavelor să funcționeze în siguranță și asigură serviciilor de apărare, guvernamentale și de urgență legături de comunicaţii de importanţă critică în timpul crizelor, dezastrelor naturale și stărilor de urgență.

Soluţii de Mobilitate

Systems Engineering

Systems Engineering

Garantăm cea mai bună gestionare a lățimii de bandă, integrarea completă și sigură a rețelei, oferind o varietate de opțiuni personalizate și hub securizat, cu o transparență completă a rețelei.