Afacerea noastră
O rețea globală prin satelit
Cu întregul portofoliu de produse și servicii puse la dispoziție de companiile din cadrul Grupului Telespazio, acoperim prin trei Lines of Business întregul lanț valoric al pieței din domeniul spațial.

Comunicații prin satelit

Comunicații prin satelit

Soluții de ultimă generație pentru clienții business, instituționali şi din industria militară prin intermediul Teleportului de la Cheia şi al centrelor spațiale de excelență ale Telespazio.

Geoinformaţii

Soluții și servicii de aplicații geospațiale, de la protecția mediului la cartografierea rapidă în caz de catastrofe și până la servicii de supraveghere maritimă: oferim achiziția, analiza și raportarea datelor.

Geoinformaţii

Operațiuni

Operațiuni

Acoperind servicii pentru staţiile de la sol, operațiuni prin satelit și servicii de mentenanţă, soluțiile noastre pot implementa cele mai stricte cerințe de securitate.

Ground Systems

RARTEL oferă un serviciu dedicat personalizat, adaptat cerințelor reale ale utilizatorului final, dezvoltând și integrând toate subsistemele diferite care alcătuiesc un segment de sol.

Ground Systems

Navigaţie

Navigaţie

Oferim proiectarea și implementarea de sisteme, servicii și soluții bazate pe GNSS în orice stare operațională, în mai multe domenii. Acest lucru se extinde la serviciile upstream şi downstream, precum și la serviciile de suport pentru infrastructuri.