Operations
Soluțiile noastre pot implementa cele mai stricte cerințe de securitate

Servicii pentru Stații Terestre

Servicii pentru Stații Terestre

Suntem capabili să proiectăm și să integrăm sisteme de antene, inclusiv echipamente RF, infrastructurile relevante și sisteme de monitorizare și control, ca suport pentru telemetrie, urmărirea și controlul prin satelit, precum și pentru upload si download de date din sarcina utilă. Folosind experiența acumulată în timpul dezvoltării de teleporturi proprii și proiectării multor segmente de sol ale sistemelor de comunicaţii prin satelit, RARTEL a dezvoltat abilități și capabilități în integrarea stațiilor terestre, cu accent pe eficientizarea operațiunilor și furnizarea de servicii.

Operațiuni prin satelit

Odată ajunşi în ultima poziţie orbitală, sateliții necesită operațiuni de comandă și control pentru a fi păstraţi în sloturile lor și pentru a garanta că sunt funcţionali şi își îndeplinesc misiunea. RARTEL, prin facilitățile sale din Staţia de sol Cheia, oferă aceste servicii de păstrare a poziţiei sateliţilor, acționând ca centru principal de control sau de rezervă. Sprijinim o parte din aceste activități cu serviciul nostru de control al sateliţilor aflaţi pe orbită.

Operațiuni prin satelit

Mentenanță pe parcursul funcționării

Mentenanță pe parcursul funcționării

De-a lungul întregii durate de viață a unei misiuni suntem responsabili de funcționarea și evoluția unui sistem de satelit, inclusiv de segmentele sale de sol, de zbor și de misiune.