Inovație
Inovația este la baza a tot ceea ce facem. Grupul Telespazio a contribuit pentru mai bine de 50 de ani la avansarea tehnologiei. Prin rolul său de pionierat în serviciile prin satelit, grupul şi-a pus la dispoziţie know-how-ul pentru inovațiile care au revoluționat și care încă revoluționează viața noastră astăzi. Ne încurajăm oamenii să exploreze noi modalități de a fi inovatori prin cercetare și dezvoltare, premii și programe de inovare deschisă.

Tehnologii și produse

Tehnologii și produse

Produsele și serviciile furnizate de Telespazio se bazează pe tehnologii care sunt clasificate în 14 familii tehnologice din perspectiva partajării proceselor în cadrul grupului Leonardo. Legătura dintre tehnologii și produse oferă o viziune clară asupra elementelor tehnologice constitutive ale soluțiilor furnizate de Telespazio.

Proiecte de cercetare și dezvoltare

Companiile Telespazio, pe baza finanțării naționale sau internaționale (CE, ESA), desfășoară activități de cercetare și dezvoltare pentru dezvoltarea de noi produse de telecomunicații, navigație sau geoinformaţii bazate pe soluții sau tehnologii emergente (AI, Deep Learning) sau care vizează dezvoltarea piețelor emergente (drone, vehicule conectate).

Proiecte de cercetare și dezvoltare