Servicii de Teleport – un hub sigur și fiabil

În calitate de furnizor independent, lucrăm îndeaproape cu toate părțile implicate, pentru a asigura desfăşurarea în bune condiţii a transmisiei și suntem învestiţi cu încredere în a presta servicii la cel mai înalt nivel.

Îndeplinim nevoile clienţilor conform cerinţelor pe care ni le expuneţi în materie de proiectare, integrare, instalare, testare și validare, operare și întreținere a sistemelor şi a serviciilor oferite.

Oferta noastră prezintă avantajul de a beneficia atât de facilitățile teleportului de la Cheia, cel mai mare teleport din Europa Centrală și de Sud-Est, cât și de teleporturile Telespazio din întreaga lume.

Oferta noastră, prin Centrul de Comunicații prin Satelit CHEIA, asigură furnizarea de soluții de tehnologii digitale prin satelit de înaltă calitate și rentabile, ca o completare a rețelelor terestre.

Prin intermediul Centrului de Comunicaţii Spațiale CHEIA din România, oferim acces la sateliți și poziții orbitale care nu sunt vizibile din Europa de Vest, extinzând astfel capacitatea clienților noștri de a pune la dispoziţie la rândul lor, servicii adresate clienții lor.

Prin intermediul stației HUB VSAT de la Cheia, oferim soluții „la cheie” la standarde ridicate în cazul comunicațiilor prin stații VSAT și rețele terestre fără fir, oferind suport în toate etapele de implementare a serviciilor furnizate.

Logistica operațională și serviciile din teren sunt active în sprijinul serviciilor furnizate.

Oferta noastră prin Telespazio permite accesul la facilități oferite de teleporturi de excelenţă și la un portofoliu extins în ceea ce priveşte comunicaţiile prin satelit. 
Rețeaua de teleporturi a Telespazio se află în: Europa (din care Centrul Spațial Fucino, este recunoscut ca primul și cel mai important teleport din lume pentru uz civil) și America de Sud (Brazilia și Argentina).

Cea mai solicitată gamă de servicii o reprezintă colocarea spațiului rack și a echipamentelor în teleportul nostru pe care clientul le poate gestiona de la distanță, conectivitate IP dedicată pentru zonele critice îndepărtate, găzduire internet, servicii fixe prin satelit, servicii mobile prin satelit și servicii prin satelit de mare capacitate. Telespazio oferă, de asemenea, servicii de găzduire şi colocare pentru operatorii de mega-constelații, precum și servicii de operator de rețea virtuală (VNO) și servicii de găzduire VNO și sisteme de uplink situate la sediul Clientului.

Pentru mai multe informații despre centrele spațiale ale Telespazio și despre serviciile oferite, vă rugăm să vizitați site-ul web al Telespazio la https://www.telespazio.com/en/about-us/our-business/space-centres-teleports.