Sustenabilitate: Implicaţi în realizarea unui viitor durabil
Sustenabilitatea este firul care conectează tot ceea ce facem astăzi la lumea în care vom trăi mâine.

Ca parte a Telespazio, RARTEL lucrează pentru un progres durabil într-o lume mai sigură. Fiind parte a unui grup de companii responsabil, ne asigurăm ca acțiunile din fiecare zi să fie aliniate la aceleași obiective de sustenabilitate.

Împreună, suntem deja pe calea către o creștere durabilă, oferind soluții extrem de inovatoare pentru instituții, companii și clienți privați în domeniul serviciilor și aplicațiilor spațiale. Contribuim la furnizarea de aplicații geospațiale care permit studiul și controlul teritoriului, supraveghere maritimă, protecție civilă, prevenirea și gestionarea evenimentelor naturale, cartografiere, aplicații agricole, controlul flotelor de vehicule, monitorizarea siturilor și infrastructurilor periculoase.

Și ne-am angajat să adoptăm o abordare cu perspectivă largă şi asupra inovației tehnologice, ca element crucial în sustenabilitatea globală. Este o abordare care ne inspiră strategia în conformitate cu obiectivele de dezvoltare durabilă ale Națiunilor Unite și cu Pactul verde european.