Despre noi

Prin cel mai mare teleport din Europa Centrală și de Sud-Est, Centrul de comunicații prin satelit CHEIA, RARTEL  oferă soluții la cheie în comunicațiile prin satelit pentru piețele românești și internaționale.

În plus, prin Telespazio, suntem capabili să oferim soluții și servicii de ultimă generație, de la comunicații integrate, navigare prin satelit și localizare, până la observarea Pământului. 

Compania noastră

Compania noastră

RARTEL S.A. este o societate mixtă româno-italiană specializată în servicii și aplicații prin satelit, oferind pieței corporative și instituționale românești și internaționale acces la întregul portofoliu de produse și servicii al Grupului Telespazio.

Afacerea noastră

Afacerea noastră

Cariere

Cariere

RARTEL și grupul Telespazio au o serie de oportunități de carieră în România și în rețeaua de locaţii din întreaga lume.

Calitate și securitate la locul de muncă

Politica în domeniul calității, mediului, sănătății și securității la locul de muncă și securității informațiilor este o componentă prioritară a politicii generale a organizației noastre.

Calitate și securitate la locul de muncă

Furnizori

Furnizori

Îi considerăm pe furnizorii noștri ca fiind partenerii noștri. Din acest motiv, aplicăm un proces riguros de calificare în conformitate cu cerințele Telespazio.

Alianța Spațială

Space Alliance, fondată în 2005, este un parteneriat strategic între Leonardo și Thales, principalele grupuri industriale din industria aerospațială din Italia și Franța. Include două asocieri în participație: Telespazio (Leonardo 67%, Thales 33%) și Thales Alenia Space (Thales 67%, Leonardo 33%).

Alianța Spațială

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este firul care conectează tot ceea ce facem astăzi la lumea în care vom trăi mâine.