Conectivitate, Servicii şi Aplicaţii

Oferim soluții de comunicații prin satelit mobile, fixe și hibride,de înaltă fiabilitate, instituțiilor publice, unităților militare, întreprinderilor și altor utilizatori. RARTEL oferă acoperire globală prin satelit în toate benzile (UHF, L, C, X, Ku, Ka), cu o gamă largă de transfer de date de mare capacitate, de la câţiva la sute de Mbps. Serviciile gestionate oferă avantaje de neegalat, cum ar fi implementarea și monitorizarea rapidă a rețelei, performanță ridicată și flexibilitate, operarea la distanță a rețelei, asistența call centre și operațiuni pe teren.

Acces în bandă largă

Acces în bandă largă

Pentru locaţiile sensibile, fabricile, companiile de utilități și tranzacțiile financiare și autoritățile publice, banda largă reprezintă o resursă crucială. Soluțiile de acces în bandă largă oferă o conexiune la internet sigură și fiabilă oriunde în lume. Propunem o soluție pe deplin complementară și integrată.

Rețea de urgență

Soluțiile noastre de comunicații în situaţiile de urgență se bazează pe arhitecturi Hibride integrate cu tehnologii wireless, celulare și radio pe uscat, pe mare și în aer. Soluțiile VSAT, MSS și cele hibride pot conecta locații situate în medii ostile, pentru entități publice precum poliție, pompieri și pază de coastă, protecție civilă etc. Rețelele noastre pot combina un plan al unei situaţii înainte de dezastru și o configurare cu o implementare rapidă post-eveniment, printr-un serviciu de backup complet diversificat prin rețeaua privată virtuală (VPN) pentru locațiile conectate prin rețele extinse (WAN)

Rețea de urgență

Comunicaţii securizate

Comunicaţii securizate

Portofoliul nostru oferă cea mai bună alegere de servicii și produse: terminale fixe, mobile și transportabile prin satelit. Totul proiectat pentru configurare rapidă și comunicații securizate în diferite medii, de la uscat, la elicoptere și vehicule aeriene cu pilot sau fără pilot de ingineri dedicaţi, cu o vastă experiență în proiectarea, integrarea, instalarea, testarea și validarea rețelelor hibride mari precum Galileo şi GovSatCom.

Rețea gestionată

Proiectăm, implementăm și gestionăm rețele de comunicații pentru companii și clienți guvernamentali. Garantăm o ofertă integrată de satelit și hibridă prin: echipamente disponibile comercial și capacitate de satelit, o varietate de arhitecturi de reţea, configurații cu capacitate de difuzare multiplă, crearea de soluții end-to-end oriunde în lume, ușor de implementat, atât permanentă cât şi pentru utilizare sezonieră sau ocazională.

Rețea gestionată

Cellular Backhaul

Cellular Backhaul

Extindem acoperirea dumneavoastră pentru a oferi acces în bandă largă persoanelor situate dincolo de aria de acoperire a rețelelor de acces terestru. Oferind o gamă largă de soluții de acces radio și satelit, asigurăm linkuri de înaltă calitate și scalabile menite să adapteze rețelele celulare la distanță, cu o interfață seamless, care este rentabilă, rapid de instalat și flexibilă. Oferim soluții la cheie, inclusiv: proiectare, instalare, operare și întreținere a hardware-ului și service.