Operations
Soluțiile noastre pot implementa cele mai stricte cerințe de securitate

Servicii pentru Stații Terestre

Servicii pentru Stații Terestre

Suntem capabili să proiectăm și să integrăm sisteme de antene, inclusiv echipamente RF, infrastructurile relevante și sisteme de monitorizare și control, ca suport pentru telemetrie, urmărirea și controlul prin satelit, precum și pentru upload si download de date din sarcina utilă. Folosind experiența acumulată în timpul dezvoltării de teleporturi proprii și proiectării multor segmente de sol ale sistemelor de comunicaţii prin satelit, RARTEL a dezvoltat abilități și capabilități în integrarea stațiilor terestre, cu accent pe eficientizarea operațiunilor și furnizarea de servicii.

Operațiuni prin satelit

Odată ajunşi în ultima poziţie orbitală, sateliții necesită operațiuni de comandă și control pentru a fi păstraţi în sloturile lor și pentru a garanta că sunt funcţionali şi își îndeplinesc misiunea. RARTEL, prin facilitățile sale din Staţia de sol Cheia, oferă aceste servicii de păstrare a poziţiei sateliţilor, acționând ca centru principal de control sau de rezervă. Sprijinim o parte din aceste activități cu serviciul nostru de control al sateliţilor aflaţi pe orbită.

Operațiuni prin satelit

Space Situational Awareness

We offer services to detect and track resident space objects (RSO), such as debris or satellites, as well as near earth objects and asteroids. We support our customers with Fragmentation Detection, Reentry Prediciton, Conjuction Analysis and Collision Avoidance.

Space Situational Awareness

ILS preparation and execution

ILS preparation and execution

Large space systems require a complex and distributed ground segment. We support our customer providing logistics analysis, such as LORA (Level of Repair Analysis), LCCA (Life-cycle cost analysis), spare parts analysis, the planning and management of logistics activities and all relevant training.

OPS preparation & execution

A delivered satellite system is useless if not easy to operate. Since the early stages of a satellite mission, we design and execute Ground Operation Procedures (GOP), Maintenance Procedures and Flight Operation Procedures (FOP), also providing the relevant training to customers.

OPS preparation & execution

Mentenanță pe parcursul funcționării

Mentenanță pe parcursul funcționării

De-a lungul întregii durate de viață a unei misiuni suntem responsabili de funcționarea și evoluția unui sistem de satelit, inclusiv de segmentele sale de sol, de zbor și de misiune.

Nu sunt rezultate.