Home Corporate Cum ne gasiti Reglementari ANCOM
 
English
Cellcrypt
Cellcrypt Mobile
  Cellcrypt Mobile pentru Android  
  Cellcrypt Mobile pentru BlackBerry  
  Cellcrypt Mobile pentru iPhone  
  Cellcrypt Mobile pentru Nokia  

Vorbiti cu incredere pe telefonul mobil

Cellcrypt Mobile™ face apelurile tale private si sigure, astfel sa poti vorbi cu incredere oriunde te-ai afla.

Cu Cellcrypt, apelurile pot fi protejate cu usurinta pe telefoanele mobile populare si pot fi conectate securizat la sistemele de telefonie fixa, astfel incat sa puteti fi sigur de confidentialitatea conversatiilor oriunde s-ar afla telefoanele.

Cellcrypt Mobile este o solutie software usor de utilizat, de generatie noua, care ruleaza pe telefoane mobile standard si utilizeaza canalul de date pentru a servi o calitate a vocii de neegalat, intarzieri (latenta) scazute, grad de acoperire la nivel global si apeluri internationale - toate intr-un mediu securizat.
Se utilizeaza Encrypted Mobile Content Protocol (EMCP), un set de protocoale standarde de baza pentru optimizarea livrarii continutului criptat in timp real intre telefoane mobile in retelele cu latime de banda ingusta. Produsele Cellcrypt sunt certificate dupa standardul FIPS 140-2, aprobat de US National Institute of Standards & Technology (NIST).

Criptare & Generare de numere aleatorii
Criptarea Publica
(2048-bit RSA & ECDSA)
Pentru autentificare sunt folosite RSA si ECDSA. Perechile de chei sunt generate pe telefon in timpul instalarii si sunt unice pentru fiecare telefon. O cheie privata nu este niciodata partajata. Algoritmii Eliptic Curve Diffie-Hellman (ECDH) si RSA sunt utilizati pentru schimbul de chei. Cheia de sesiune este valabila numai pentru un apel telefonic si este distrusa in siguranta dupa utilizare.

Criptarea simetrica
(AES & RC4, amandoua de 256 biti)
Ambii algoritmi de criptare sunt folositi in acelasi timp. Pachetul de date este criptat prima data cu RC4 si textul rezultat este apoi criptat din nou cu AES in Counter Mode (CTR). Ambii algoritmi sunt initializati cu cheia de sesiune negociata.

Algoritmi Hash
(SHA512, MD5)
Pentru asigurarea integritatii sunt utilizati doi algoritmi industriali standard de hashing.

Generarea de numere aleatorii
In timpul instalarii este generata o plaja de 2048 biti si este actualizata periodic. Valoarea initiala provine de la intrarea pentru microfon.


 

 
 
Linkuri Harta site Zona Furnizori Credits Legal Policy
Copyright © RARTEL - Toate drepturile rezervate